Be om pristilbud

Hva koster en nettside? Det er umulig å svare på hva en nettside koster, og det eneste svaret jeg kan gi er «det kommer helt an på hva du er ute etter». Skal du ha en enkel nettside, med noe tekst, bilder og kanskje et kontaktskjema koster det langt mindre enn hvis du skal ha en nettbutikk med flere ulike betalingsløsninger.

Hvilken funksjonalitet ønsker du? Jeg kan hjelpe deg med ideer fra starten av og sammen med deg planlegger vi løsningen i detalj. Kanskje har du allerede noen ideer eller et fiks ferdig nettsted «på papiret» og trenger bare noen til å lage det. Alle dette er med på å avgjøre kostnadene.

Som du sikkert skjønner så blir dine ambisjoner og behov avgjørende for prisen. Spørsmålene vi stiller kan gi oss en pekepinn på arbeidsmengden. Jo mer vi vet – jo mer effektive kan vi være. Billigere blir det for deg.

Andre spørsmål?

Om du har andre spørsmål før du forteller om prosjektet ditt, kan du bruke kontaktskjemaet eller ringe meg på 458 49 949.

Før du kan få et pristilbud trenger vi å kartlegge noen detaljer først. Desto mer vi vet på forhånd desto enklere er det å gi et godt og riktig pristilbud med den beste strategien og en superbra design- og utviklingsprosess.

Takk for din henvendelse

Takk for at du tok kontakt med oss. Du vil høre fra oss ganske snart!