Prosjekter

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for bedriften din? Vi hører gjerne fra deg, og er klare for å hjelpe deg med nettsidene dine.​

Opplevkynna.no, nye nettsider

Visuell utforming: Siv, Pixlweb, med visuell profil av Luisa i Tagdesign, Flisa.

Prosjektperiode juni 2020, med lansering 21.juni på Gravberget gård.

Nettsider til Okstindan natur- og kulturpark

Okstindan natur- og kulturpark og jeg gjennomførte sammen med Norske Parkers sekretariat i Trysil et prosjekt med å utvikle malverk som regionalparker i Norge kan bruke. Hensikten med prosjektet er å fremheve parkens verdier og unikhet, og simulere til næringsutvikling og reiselivsutvikling i regionen. Nettsiden er tospråklig, og sender den engelskspråklige versjonen av tekster til et ikke-lansert nettsted ved hjelp av REST-api.

Lanseringsdato 20.mai 2020

Fløterfestivalen 2019

Fløterfestivalen arrangeres årlig, nå i Elverum. Under festivalen konkurrerer lag om å bli verdensmester i tømmerfløting. De gamle nettsidene trengtes å byttes ut og Pixlweb stod for design, utforming og utvikling

Hoser & Bånd

Hoser og bånd selger strømpebånd og strømper til herre- og damebunader fra hele landet. Virksomheten har nettbutikk i Woocommece, med betaling med Paypal.

CK Elverum

CK Elverum, sykkelklubben i Elverum trengte nye nettsider etter at de gamle var utdaterte og vanskelige å vedlikeholde.

Eydis Norway, nettbutikk

Eydis Norway er en virksomhet i Elverum som selger klær til dame og herre, samt kosmetikk. Nettsiden er bygget av en annen leverandør, men Pixlweb har satt opp betalingsløsning i Klarna, samt satt opp flerspråklig løsning for nettbutikken i Woocommerce. Vi har også bistått med veiledning ift Bring og etikettskrivere.

Visuell profil, Finnskogen Adventures

Finnskogen Adventures hadde behov for å rydde opp i en komplisert logo med mange innholdselementer. I utviklingen ble det gjort stikkordsanalyser og mood boards. Resultatet ble en visuell profil med logo, typografi og retningslinjer for bruk av bilder.

Wolverine Adventure

Wolverine Adventures leverer naturbasert opplevelser til turister fra inn- og utland i Trysil og omegn. Karl Jørgen ønsket et nettsted som viste mangfoldet av aktiviteter og opplevelser som virksomheten tilbyr, med god tekst og masse bilder. I tillegg til nettsidene ønsket han at kundene skulle kunne booke opplevelser gjennom bookingsystemet Bokun. Pixlweb har utviklet en plugin for å legge inn data fra Bokun, slik at Karl Jørgen slipper å klippe og lime html-kode for å få booking-knappen på riktig sted.